BALTIC AMBER CHILDREN'S BRACELET / ANKLET - WILLOW

€17,50
BALTIC AMBER CHILDREN'S BRACELET / ANKLET - WILLOW

Baby en peuter armbandje dat ook als enkelbandje kan worden gebruikt. Baltische amber wordt wereldwijd door zowel volwassenen als kinderen gedragen in de vorm van juwelen om op holistische wijze pijn te verlichten, zo zou amber ook kalmerend werken en goed zijn voor de algehele spirituele gezondheid. Veel moeders zweren bij de verzachtende werking van barnsteen voor hun baby bij het doorkomen van de tandjes of darmkrampjes. Dit armbandje is met de hand gemaakt. Na iedere barnsteen zit een knoopje om te voorkomen dat de losse steentje ingeslikt kunnen worden mocht de ketting breken.

De amber gebruikt in deze juwelen van Grech&Co zijn getest in een lab om te kunnen worden gecertifiëerd als EN71-3 amber van hoge kwaliteit. 

De juwelen komen in een mooi ongebleekt katoenen zakje met de nodige info op een begeleidend label. Ideaal om als cadeautje te doen of zelf je juweel op te bergen. 

De lengte van de armbandjes/enkelbandjes is niet altijd identiek doordat ze handgeknoopt zijn en ieder steentje anders is. De armbandjes/enkelbandjes zijn ongeveer 14,4cm lang. Je kan ze fijn sluiten met een draaislotjes dat ingewerkt zit in twee amber steentjes. 

De steentjes nooit wassen met zeep of andere chlorine. Enkel wassen met warm water.