OLIVER FURNITURE / WOOD MULTI CUPBOARD 3 DOORS / ALL WHITE

€1.138,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
OLIVER FURNITURE / WOOD MULTI CUPBOARD 3 DOORS / ALL WHITE OP BESTELLING : LEVERTERMIJN 2-3 weken

OPGELET : OP BESTELLING 

Telefoon: 0474 64 62 52

E-mail: [email protected]

Levertermijn +/- 2 weken

Wood multi dressoir met 3 deuren van het Deense Oliver Furniture. Dit meubelstuk heeft meerdere functies met zijn bescheiden hoogte en diepte. Tegelijkertijd zorgt de afgeronde vorm van de randen er voor dat het meubel visueel kleiner oogt dan het is. Het multi dressoir zijn bescheiden afmetingen maken hem ideaal voor in de kinderkamer waar niet altijd evenveel ruimte beschikbaar is.

De Wood multi cupboard wordt, zoals alle ander meubels in de Wood collectie van Oliver Furniture, gedefinieerd door de geraffineerde details. Een speciaal 'soft lock' systeem zorgt ervoor dat er niet met de deuren gesmeten kan worden en voorkomt veel zere vingertjes. De dressoir wordt geleverd met 3 smalle planken en 3 brede planken waarvan er 1 op een vaste plaats zit. Het dressoir heeft 3 deuren die worden verdeeld door een horizontaal accent.
De innovatieve handgrepen gemaakt van leer komen mooi samen wat het dressoir een mooi aangezicht geeft. Aan de zijkanten van het multi dressoir vind je geïntegreerde knoppen waar je een kapstokje, of een kamerjasje aan kan hangen. Je kan de knoppen simpel indrukken waardoor ze volledig integreren in de zijkant van het dressoir.

De pootjes zijn van massief eiken of wit gelakt beukenhout, afhankelijk van welke versie je kiest. Het multi cupboard is een simpel en praktisch meubelstuk dat gebruikt kan worden voor vele doeleinden, van speelgoed tot kledij.
De diepte is gebaseerd op de breedte van een kinderkledinghanger zodat er aan de linkerkant kleertjes omhoog kunnen gehangen worden.

Uitvoering: Wit / Eik
Afmetingen: b168 x h126 x d46 cm

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen