Oliver furniture wood co-sleeper white/oak

€629,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Oliver furniture wood co-sleeper white/oak OP BESTELLING : LEVERTERMIJN 2-3 weken

De wood co-sleeper is een prachtig ontworpen babybed, dat zowel de behoefte van de baby als van de ouders om de eerste maanden dichtbij en knus te zijn, ondersteunt. Tegelijkertijd past het ontwerp de praktische context van verpleging en verzorging toe en zorgt het voor de nodige slaap voor zowel kind als ouders: door de voorkant van het bed te laten zakken, kan het gemakkelijk en veilig aan het bed van de ouders worden gekoppeld. Op deze manier ervaart de baby 's nachts de essentiële nabijheid, terwijl de ouders optimale slaapomstandigheden krijgen omdat hun baby veilig en dichtbij ligt. De wood co-sleeper creëert een net zo veilige basis voor de baby gedurende de nacht als overdag, waar het bed met beide kanten naar boven fungeert als een gezellige wieg. De co-sleeper, die rubberen wielen heeft, kan gemakkelijk en stil van kamer naar kamer worden gereden. Met zijn stijlvolle expressie en delicate verhoudingen past het bed zich prachtig aan het bestaande interieur aan.

De wood co-sleeper, die wordt bepaald door zijn Scandinavische designtaal, is uitgevoerd in 100% massief berken en eiken. Het bed, met zijn op veiligheid goedgekeurd ontwerp, voldoet aan verschillende behoeften: de traploze hoogteverstelling zorgt voor een precieze relatie met het bed van de ouders (bedafstand 44 - 63 cm), waar de baby echter niet in kan rollen. De fraai vormgegeven zijkanten en de ondersteunende onderlatten zorgen voor optimale ventilatie voor de baby. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de baby, en dus ook de ouders, de hele nacht optimaal slapen.

Wanneer de baby na de eerste 6-9 maanden behoefte heeft aan een eigen bed, verandert de Wood co-sleeper met de meegeleverde bevestigingspootjes en het open voorstuk gemakkelijk in een fijn bankje. Het bankje is in hoogte verstelbaar en kan daardoor het kind jarenlang volgen. Net als bij de co-sleeper kan de bank zowel in de slaapkamer als in de keuken en woonkamer worden gebruikt, in het gezelschap van de rest van het gezin.

Met de extra verfijnde kleine houten houder in massief eiken wordt de functionaliteit van de Wood co-sleeper verder uitgebreid. De houder, die eenvoudig op de bijzetbed kan worden gemonteerd, fungeert als een natuurlijke basis voor een fascinerende mobiel die de zintuigen van de baby kan prikkelen. De houder kan ook worden gebruikt om de bedhemel te ondersteunen die, naast het creëren van een gezellige omgeving, beschermt tegen tocht en felle lichten. Wanneer de co-sleeper later wordt omgevormd tot een bank, kan de luifel een gezellige grotachtige sfeer creëren voor het kleine kind met de grote verbeeldingskracht.

Net als alle andere items van Oliver Furniture, wordt Wood co-sleeper gemaakt in Europa en ontworpen om te voldoen aan de strikte EU-normen voor veiligheid en gezondheid. We gebruiken de best mogelijke materialen en afgewerkte producten worden behandeld met alleen niet-giftige lak en verf op waterbasis. Niet-zichtbare schroeven - een kenmerkend vak van Oliver Furniture - benadrukken het ontwerp en de onberispelijke kwaliteit van onze producten. De co-sleeper maakt deel uit van onze exclusieve Wood Collection, die de natuurlijke lagen van schoonheid wil benadrukken die verborgen zijn in hout als materiaal.

Inclusief co-sleeper, wieg en bankje

Afmetingen: 49 × 92 × 55/74 cm

 
 
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen