OLIVER FURNITURE / WOOD MINI+ LOW LOFT BED / OAK

€1.279,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
OLIVER FURNITURE / WOOD MINI+ LOW LOFT BED / OAK OP BESTELLING : LEVERTERMIJN 2-3 weken

Wood Mini+ low loft bed van Oliver Furniture is ontworpen voor ouders en kinderen die behoefte hebben aan een een hoogwaardige hoogslaper in juniorformaat voor de kleinere kinderkamer. Groots en tegelijkertijd klein van stuk is deze (half)hoogslaper ideaal voor kamers waarin een standaard (half)hoogslaper te pompeus is.

Dit low loft bed is geschikt voor de wat kleinere grote kinderen en biedt met het slimme design ook speelruimte onder het bed waar jouw kleintje een gezellig hoekje heeft. Wanneer je kind te groot wordt voor deze junior (half)hoogslaper kan je met de extra verkrijgbare set poten er een day bed van maken dat je met wat kussens tot een fijne plekje in de kamer maakt. Ook misstaat het smalle junior day bed niet in een brede hal of als aanvulling in een vakantiehuisje. Wood Mini+ is net als de andere items van Oliver Furniture gemaakt om generaties lang mee te gaan met het tijdloze design.

Het Wood Mini+ low loft bed is op een traditionele manier gemaakt terwijl men gebruik maakt van moderne productiemethoden. Het is gemaakt van FSC gecertificeerd eiken- en berkenhout en wordt gedefinieerd door de slim bedachte en uitgevoerde design oplossingen. Dit bed is getest en voldoet aan de strenge EU normen voor veiligheid en gezondheid. Bij Oliver Furniture gaan esthetiek en ethiek hand in hand.

Afmetingen: B:74 x L:166 x H:132 cm
Materialen: eiken en berkenhout
Uitvoering: wit / eik (houtkleur)

 

OPGELET: Exclusief : 

- matras: 245 €
- extra korte poten in wit of eik: 60 €
- speelmatras (68 x 162 x 5 cm): 199 €
- tent/gordijn (nature / roos / groen): 209 €

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen