OLIVER FURNITURE/ WOOD NURSERY TOP LARGE, FOR DRESSER 6 DRAWERS, WHITE

€1.245,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
OLIVER FURNITURE/ WOOD NURSERY TOP LARGE, FOR DRESSER 6 DRAWERS, WHITE (met grote verzorgingsplaat) OP BESTELLING : LEVERTERMIJN 2-3 weken

OPGELET : OP BESTELLING 

Telefoon: 0474 64 62 52

E-mail: [email protected]

Levertermijn +/- 2 weken

In de Oliver Furniture Wood babykamer commode wordt functionaliteit prachtig gecombineerd met opbergruimte. De 6 ruime lades zorgen voor meer dan genoeg ruimte voor de babykamer essentials.

De commode heeft aan de achterkant afgeronde hoeken zodat het echt een op zichzelfstaand item wordt en niet een wordt met de muur. De 6 solide en ruime lades lopen soepel op rails van topkwaliteit. Een speciaal 'soft lock' systeem zorgt ervoor dat de lades langzaam sluiten en voorkomt problemen met kleine vingertjes. De zijkanten van de commode zijn ontworpen met geïntegreerde ronde haken waar je decoratieve objecten of een kleerhanger aan kan hangen.

De haakjes en voetjes zijn gemaakt van massief eiken of wit gelakt berken, afhankelijk van welke uitvoering je kiest. De lades kunnen geopend en gesloten worden met de leren handvaten die het geheel een luxe afwerking geven.

De Oliver furniture wood commode kan geleverd worden met 2 verschillende bovenbladen die de helft of het hele bovenblad bedekken en vergroten. De kleinere versie is bedoeld om alleen een aankleedkussen op te leggen terwijl de grote versie er twee kwijt kan. Beiden vormen een mooi geheel met de commode. Wanneer je je kind niet meer hoeft te verschonen kan je de bovenkant eraf halen en de commode zo verder gebruiken waardoor ook dit meubel volledig past in de Oliver Furniture filosofie dat kwaliteitsmeubels een investering voor het leven zijn.

Zoals alle items van Oliver Furniture is deze commode en bovenblad gemaakt in Europa en voldoen ze aan de strenge EU regels voor veiligheid. De best mogelijke materialen wordt gebruikt die allemaal aan de FSC eisen moeten voldoen voordat ze het cerfiticaat krijgen en worden afgewerkt met niet giftige interieur lak en verf. Er zijn geen zichtbare schroeven - een kenmerk van Oliver Furniture - en de nadruk ligt op het design en ongekende kwaliteit van de producten.

Uitvoering: Wit / Eik
Afmetingen: B:118 x H:91,6 x D: 76,4 cm
Materialen: eiken en berkenhout

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen