OLIVER FURNITURE / WOOD WARDROBE 2-DOORS / WHITE - OAK

€1.590,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
OLIVER FURNITURE / WOOD WARDROBE 2-DOORS / WHITE - OAK OP BESTELLING : LEVERTERMIJN 2-3 weken

OPGELET : OP BESTELLING 

Telefoon: 0474 64 62 52

E-mail: [email protected]

Levertermijn +/- 2 weken

Deze sfeervolle kast van Oliver Furniture heeft een tijdloze Scandinavische uitstraling. Het functionele, flexibele concept gecombineerd met de simpele maar stijlvolle uitstraling zorgen ervoor dat deze garderobe makkelijk integreert; zowel in de kinderkamer als in de ouderslaapkamer, voor jassen en toebehoren bij de entree of voor handdoeken en linnen in de gang.
Deze garderobekast wordt gedefinieerd door het excellente vakmanschap en de vele geweldige details.

De afgeronde hoeken aan zowel de voor- als de achterkant geven het gevoel dat de kast kleiner is dan dat hij werkelijk is. Waar veel traditionele kasten wel aan de voorkant afgeronde hoeken hebben heeft deze wood garderobekast ook aan de achterkant afgeronde hoeken waardoor de kast als het ware los van de muur komt.

Aan de zijkanten van de kast vind je geintegreerde knoppen waar je vanalles en nogwat aan kan ophangen. Van de outfit van de dag, een balletpakje of badjasje. Je kan de knoppen simpel indrukken waardoor ze volledig integreren in de zijkant van het dressoir, dus niet alleen decoratief maar ook praktisch. De knoppen en pootjes zijn van massief eiken of wit gelakt beukenhout, afhankelijk van welke versie je kiest. Het is precies deze combinatie van materialen en aandacht voor detail die deze garderobekast echt laten opvallen; echt kwaliteit en vakmanschap.

De ruime binnenkant van de kast kan naar eigen indeling ingericht worden met de planken, echter zijn de roede en de onderste laden items die niet verplaatst kunnen worden. Het speciale 'soft lock' systeem verzacht het dichtslaan de deuren en voorkomt beknelde vingertjes. Beide laden en de deur openen met greepjes gemaakt van lederen lusjes - wederom een subtiel detail die de kwaliteit illusteren van de kast die generaties lang mee kan gaan.

De Wood garderobekast wordt geleverd met 2 deuren en 8 planken, de 3 deurs versie heeft 12 planken.

Zoals alle items van Oliver Furniture is deze commode en bovenblad gemaakt in Europa en voldoen ze aan de strenge EU regels voor veiligheid. De best mogelijke materialen wordt gebruikt die allemaal de aan de FSC eisen moeten voldoen voordat ze het cerfiticaat krijgen en worden afgewerkt met niet giftige interieur lak en verf. Er zijn geen zichtbare schroeven - een kenmerk van Oliver Furniture - en de nadruk ligt op het design en ongekende kwaliteit van de producten.

Uitvoering: Wit/ Eik
Afmetingen: B:118 x H:204 x D:58 cm

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen