Verzenden & retourneren

De leveringstermijn is 3 tot 5 werkdagen voor leveringen in België of Nederland. De kosten van de levering kunnen verschillen. Voor leveringen in België rekenen we € 5,95 verzendkosten aan, maar wordt dit gratis bij aankopen vanaf € 90 Voor verzendingen naar Nederland en Luxemburg rekenen we € 10 verzendkosten aan, maar wordt dit gratis bij aankopen vanaf € 125. In de andere Europese landen rekenen we € 15 verzendkosten aan.

In de soldenperiode zijn de verzendingen gratis bij aankopen boven de 200 euro. Koopt u van de nieuwe collectie boven de 90 euro storten wij de verzendkosten terug.

Verloren gegane pakjes zijn niet onze verantwoordelijkheid.

U heeft recht op 2 weken ruilrecht bij ongeopende en niet-gebruikte of niet-gedragen producten of kledij. Als wij merken dat er schade is aan een teruggezonden product of als wij merken dat de kleren vuil zijn of duidelijk gedragen zijn, hebben wij het recht om dit teruggezonden artikel niet te accepteren. Zoniet, wordt het volledige bedrag (van de geretourneerde producten, niet van de verzendkosten) binnen de 30 dagen terug gestort op uw rekening. 
Uw teruggezonden artikel moet binnen de twee weken verstuurd worden naar ons hieronder vermelde adres. De etiketten mogen niet van de kleren afgehaald of gescheurd zijn.

Goederen met een korting (outletartikelen of artikelen aangegeven met een korting) kunnen eveneens teruggestuurd worden maar binnen een termijn van 7 dagen teneinde deze nog te kunnen verkopen aan andere klanten.
De terugbetaling gebeurt dan aan de hand van een couponcode die men later opnieuw kan gebruiken in de winkel of online.

De terugbetaling gebeurt ook via de kortingregels die op de moment van aankoop in de sales gelden. (Stel u koopt 10 stuks aan -50% en stuurt er 3 terug waardoor u in de 40% regel valt dan zullen wij alles herberekenen in de kortingscategorie waarin u dan valt)

U dient ook een mail naar [email protected] te sturen om de retour te melden.
Dit met vermelding van uw ordernummer

Artikelen kunnen niet worden geretourneerd zonder ons hiervan op de hoogte te stellen. Verwittig ons niet via instagram of facebook!

Ook bij een retourzending zijn verloren pakjes niet onze verantwoordelijkheid.

Geschenkbonnen worden niet terugbetaald. 

 


Indien u dat wenst, kan u na afspraak het artikel zelf bij La La Land komen ruilen. 


Retouradres: La La Land - Kapelstraat 3 - 3590 Diepenbeek.

 

Verloren gegane pakjes zijn niet onze verantwoordelijkheid.